​Trappevask klares nemt og bekvemt

​Hos Clean Dry kan vi hjælpe dig med trappevask. Vi har stor erfaring med rengøring for både private og erhverv på hele Fyn, så vi kan med garanti også hjælpe dig med at udføre trappevask i din opgang.

Få trapperne flotte og rene

Trapperne er det første man ser, når man træder ind i et lejlighedskompleks, så derfor er det vigtigt, at de tager sig godt ud. Dette kan man nemt klare ved at få lavet en omgang trappevask. Trappevask kan dog tage tid, hvis man ikke har den rette teknik, men ved at vælge et professionelt rengøringsfirma til at klare opgaven for dig, så går det let som en leg at få trapperne flotte og rene igen!

Kombiner trappevask med anden rengøring

Hvis du vælger at lade os stå for din trappevask, så kan du i samme ombæring også benytte dig af vores andre tilbud på ejendomsservice. Udover trappevask, så tilbyder vi også grundig rengøring af vaskerum og hovedrengøring. Når vi udfører rengøring tænker vi meget på miljøet, og vi sørger derfor for, at de produkter vi anvender hovedsageligt er miljøgodkendte.

Vil du have et uforpligtende tilbud på rengøringen, så kontakt os på telefon 40 51 28 76 eller  via mail på kontakt@cleandry.dk

Trappevask odense