Erhvervsrengøring på Fyn

Renseri Odense

Hos Cleandry er vores primære fokus rengøring for erhvervskunder, men vi tager også imod privatkunder og varetager deres behov. Det betyder, at du som virksomhed kan komme til os, hvis du ønsker at få en god og effektiv aftale på erhvervsrengøring.

Med erhvervsrengøring kan du give dine medarbejdere et renere arbejdsmiljø, som bidrager til deres produktivitet. Vi kan klare alle arealstørrelser og sørge for en dybdegående rengøring på alle niveauer.

Med Cleandry kan du nemt få en erhvervsaftale med rengøring eller endda renset dine medarbejderes tøj eller andet tekstil på ingen tid. Vores mange års erfaring inden for rengøring gør, at vi har en yderst professionel tilgang til faget. Det gælder både i forhold grundighed, effektivitet og produkter.

 

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  ★★★★★

  Yderst tilfreds

  Har fået lavet både bil og tøj hos dem, og var yderst tilfreds.
  Mikael
  via Google

  ★★★★★

  Som at få ny bil

  Jeg fik vasket og renset min bil og det var som at få ny bil. Ikke en finger at sætte på hverken service eller resultater.
  Martin
  via Google

  ★★★★★

  Meget taknemmelig

  Meget taknemmelig for jeres hjælpsomhed og fine arbejde.
  Sanne
  via Google

  Find os

  Da vi altid selv har krævet det bedste, har vi igennem en årrække fået etableret et tæt samarbejde med lokale leverandører. Det betyder, at du støtter lokalt hver gang, du bruger os.

  Kontaktinfo