Privatlivspolitik - GDPR

COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK HOS Clean Dry

Introduktion
Når du besøger vores website bliver der indsamlet oplysninger om dig, som bliver brugt til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at skabe mere værdi hos de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der bliver indsamlet oplysninger om dig, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. I de nedenstående afsnit har vi uddybet, hvad det er for informationer, der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Hjemmesiden anvender “cookies”, som er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med formålet at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan dog ikke indeholde skadelig kode som fx. virus.
Det er muligt for dig at slette eller blokere for cookies. Det kan du gøre ved at følge denne vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering
Hvis du følger vejledningen og sletter eller blokerer cookies, så vil de annoncer du ser kun blive mindre relevante for dig, mens de vil optræde hyppigere. Du kan samtidig også risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, som du ikke kan få adgang til.

Cookieoversigt:

PERSONOPLYSNINGER

Generelt
Personoplysninger er alle former for informationer, som i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, så indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer. Det sker f.eks. ved helt almindelige interaktioner på hjemmesiden som fx at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i en konkurrence/undersøgelse, registrerer dig som ny bruger/abonnent eller ved øvrig brug af services eller køb via vores hjemmeside.

Vi indsamler og behandler typisk følgende slags oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke og selv indtaster informationerne, behandler vi desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det sker typisk i forbindelse med, at du opretter et login eller ved køb på siden.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have mest relevans for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere dig de services, du har efterspurgt, som fx at modtage nyhedsbreve. Derudover anvender vi oplysningerne til at optimere og forbedre vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Vi opbevarer oplysninger i det tidsrum, som er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige eller relevante. Perioden afhænger af, hvilken karakter oplysningen er og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at give en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang oplysningerne er kendt, og såfremt vi benytter os af tredjeparter. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om Cookies ovenfor. Oplysningerne bliver anvendt til målrettet annoncering.

Vi benytter derudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vegne af os og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.m. vil kun ske, hvis du selv giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@cleandry.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Firma: Clean Dry
Adresse: Dalumvej 34B 5250 Odense SV
Telefon: 40 51 28 76
E-mail: info@cleandry.dk

Facebook

★★★★★

Super ren bil

Super ren bil. Service i top ikke sidste gang jeg afleverer min lille bil der. selv et par småridser er væk
Laila
via Facebook

★★★★★

Fantastisk betjening

Fik i dag en fantastisk betjening i jeres forretning! Det skal I have stor tak for! Jeg kommer helt sikkert igen
Brian
via Facebook

★★★★★

Kan varmt anbefales

Jeg får min bil renset 2 gange om året. DIAMANT rens hver gang og alt er bare i orden. takker altid det venlige personale for godt udført arbejde . kan varmt anbefales
Jan
via Facebook
Google

★★★★★

Som at få ny bil

Jeg fik vasket og renset min bil og det var som at få ny bil. Ikke en finger at sætte på hverken service eller resultater.
Martin
via Google

★★★★★

Super rens

Super rens, Afleverede et par bukser med fedt pletter på og en “hvid” skjorte med mange forskellige pletter på, nu er begge som som nye 🙂
Nikolai
via Google

★★★★★

Meget taknemmelig

Meget taknemmelig for jeres hjælpsomhed og fine arbejde.
Sanne
via Google
Trustpilot

★★★★★

Super søde og god service

Jeg har været inde med en uld frakke, som skulle imprægneres. Jeg skulle bruge den næste dag og medarbejderen var så sød og venlig, at den bliver lavet samme dag. Jeg vil altid bruge Cotti-Rens igen. Super service, søde og rare mennesker.
Kathleen
via Trustpilot

★★★★★

Efter en dejlig camping sæson

Efter en dejlig camping sæson, bar tæpperne tydelige tegn på at være brugt, så det var glædeligt at se tæpperne blev rene igen, efter rens hos cotti rens. Mange tak
Michael
via Trustpilot

★★★★★

Havde fået mad på min habit

Havde fået mad på min habit, og skal bruge den næste weekend, så gode råd var dyre, men som altid rensede cotti rens den lynhurtigt. Tak.
Otto
via Trustpilot

Lyst til at kigge forbi?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Kontaktinfo

Samarbejdspartnere