Bilvask i Odense

Skal du have bilen vasket? Cleandry tilbyder alt inden for bilrens og bilvask i Odense. Uanset hvilken type bil du ejer, kan du få den vasket hos os. Det gælder også, selvom du har en autocamper eller motorcykel. Vores vigtigste mål er, at dit køretøj bliver rent. Vi har hos Cleandryfokus på høj professionel service,og vi benytter os kun af de bedste rense-og vaskemetoder.

Kontakt os
Sidebar

Gennemført og grundig bilvask i Odense

Vi har hos Cleandry mange års erfaring inden for bilvask, og vi ved derfor, hvor vigtiggrundighed er. Derfor er voresvask og rengøring af din bil også grundig og præcis. Vores mål er at komme hele vejen rundt. Vasken er bogstaveligtalt fra top til tå, idet vi også tilbyder dampvask af din bils fælge.Det er netop de rene fælge, der kan være med til at give det sidste finish til bilen efter en gennemført vask.Vi tilbyder også sæsonvask, der fokuserer på at rengøre bilen bedst muligt i forhold til vind og vejr.

Om vinteren kan du eksempelvis få et undervognsskyl, der fjerner den vejsalt, der har sat sig fast,og som ellers vil skade bilens lak. Hvis du gerne vil opnå ekstra skin på din bil, kan du også få en efterpolering.

Indvendig bilrens

Rengøringen gælder ikke kun bilens yderside. Du kan også få en grundig indvendig rengøring med damprens af bilens inderside, støvsugning af kabine og bagagerum og sidst, men ikke mindst får du vinylopfriskning i kabinen. Så er du sikker på, at vi kommer hele vejen rundt med rengøringen, og at du får en skinnende bil med hjem. Med en bilvask og -rens fra Cleandry får du altså en bil med hjem, der er rengjort fra top til tå og fra yderst til inderst. Vi holder os løbende opdateret på de nyeste og bedste renseteknikker, så du får den bedste oplevelse i sidste ende.

Kontakt os
bilvask odense

Det siger vores kunder

Yderst tilfreds

Har fået lavet både bil og tøj hos dem, og var yderst tilfreds.

Mikael

via Google

Som at få ny bil

Jeg fik vasket og renset min bil og det var som at få ny bil. Ikke en finger at sætte på hverken service eller resultater.

Martin

via Google

Meget taknemmelig

Meget taknemmelig for jeres hjælpsomhed og fine arbejde

Sanne

via Google