Tæpperens i Odense

Har du et eller flere tæpper, der er blevet kedelige og grimme at se på? Så kan tæpperens være løsningen for dig. Med tæpperens kan du forlænge dit tæppes levetid med mange år, idet det får helt nyt liv ved at blive renset. Ofte kan det være meget besværligt, for ikke at sige umuligt, at rense sine tæpper selv. Det kræver nemlig helt særlige teknikker og det rigtige udstyr at rense et tæppe helt til bunds.

Kontakt os
Sidebar

Forlæng dit tæppes levetid med grundig tæpperens

Hos Cleandry er vi specialister i tæpperens. Det gælder alle former for tæpper, herunder løse tæpper til gulvet og væg-til-væg-tæpper, store og små. Vi tilbyder også rensning af ægte tæpper, der kræver ekstra nænsomhed og helt specielle rensningsmetoder. Rensningen er desuden miljøvenlig, så du ikke skader tæppet eller miljøet i rensningen. Når det gælder ægte tæpper, er det især vigtigt, at de får den helt rette behandling. Derfor er det essentielt at få hjælp af en professionel til netop disse tæpper.

Uanset kvaliteten af dine tæpperkan det være fordelagtigt at få dem renset. På den måde holder de i længere tid, bliver mere hygiejniske og får et meget bedre udseende. Hvis der er tale om rensning af et fuldt ud væg-til-væg-tæppe, kan det give rummet et helt nyt look. Du vil kunne se resultatet med det samme, og vi forsøger altid at give det bedst mulige resultat med tæpperensen.

Tæpperens for private og erhverv

Vi er hos Cleandry specialister i rengøring af tæpper hos både private og erhverv. Det betyder, at vi både servicerer dig, der har spildt rødvin på dit tæppe hjemme i stuen,og virksomheden, der har store væg-til-væg-tæpper på deres kontorer. Det er både muligt at få renset tæppet i vores renseri, men vi kører også gerne ud til digog renser tæppet hjemme hos dig. Så medbringer vi maskiner, udstyr og materialer.Du behøver blot at fortælle, hvilket tæppeder er tale om

Kontakt os

Det siger vores kunder

Yderst tilfreds

Har fået lavet både bil og tøj hos dem, og var yderst tilfreds.

Mikael

via Google

Som at få ny bil

Jeg fik vasket og renset min bil og det var som at få ny bil. Ikke en finger at sætte på hverken service eller resultater.

Martin

via Google

Meget taknemmelig

Meget taknemmelig for jeres hjælpsomhed og fine arbejde

Sanne

via Google