Tæpperens Odense:
Få dine tæpper til at skinne som nye

Over 25 år

Vores erfaring: Vi kender branchen ind og ud efter 25 år

Hele Fyn

Hvor arbejder vi: Vi kører ud til alle på Fyn

4/5 Stjerner

Kunder har givet os: 4/5 stjerner for vores service 

48 timer

Vores svar: Vi svarer altid inden for 48 timer 

Se hvilken forskel
vi kan gøre for dig

Tæpperens i Odense

Clean Dry er et professionelt rengøringsfirma med speciale i tekstil- og tæpperens. Vi giver nyt liv til dine gamle, plettede tæpper. Når vi har renset dine tæpper, vil lugt og pletter være forsvundet. Vi har renset utallige tæpper og har stor erfaring med skånsom og grundig tæpperens. Bor du i Odense, så er vi dine rengøringseksperter! Vi renser både tæpper og anden tekstil. Ligesom vi kan stå for rens af dine møbler. Med vores teknikker og erfaring bliver dine tæpper og andre tekstiler så gode som nye. Vores kunder bliver ofte overraskede over den mærkbare forskel. Leder du efter tæpperens i Odense? Kontakt os allerede i dag for et godt tilbud.

taeppe
taeppe_erhverv

Tæpperens til private og erhvervskunder

Hos Clean Dry tilbyder vi vores service til både erhvervskunder, private kunder og institutioner i og omkring Odense. Vores force er, at vi udover tæppe- og tekstilrens også tilbyder professionel rengøring for private eller erhverv. Det betyder, at vores kunder ikke skal bruge ressorurcer på at tage kontakt til flere forskellige firmaer. I vores firma varetager vi både almindelig rengøring, specialrengøring og specialopgaver såsom tæpperens eller møbelrens. Er du blot interesseret i tæpperens, står vi også til rådighed med al vores ekspertise. Vi ønsker at gøre livet lettere for vores kunder, og når vi tilbyder fleksibilitet og skræddersyede løsninger, er det fordi, det er sådan vi kan yde den allerbedste service for vores kunder.

Tæpperens af højeste kvalitet

Når vi renser tæpper, er det med professionelt udstyr. Vores teknikker er skånsomme, men grundige. Vi bruger kun de bedste sæber og rensemidler til vores arbejde. Når vi er færdige med vores arbejde, vil du blive overrasket over resultatet – dine tæpper vil være næsten så gode som nye. Udfordringer ved tæpperens kan være at få pletter og lugt til at forsvinde. Med vores metoder og vores oplærte og dygtige personale klarer vi de mest vanskelige pletter, og får de allerfleste tæpper lugtfri igen. Vi fjerner det snavs, som tæppernes hår eller fibre har opsamlet gennem tiden.

professionel_taepprens
godt_indeklima

Skab et godt indeklima med tæpperens

Det kan være en god idé at få renset dine tæpper i ny og næ. Tæpper er smukke og dekorative, men der kan igennem årene ophobes en del støv, snavs og skidt. At få renset dine tæpper i hjemmet, på kontoret eller i institutionen kan medføre et markant bedre indeklima. For allergikere og andre kan dette betyde en særlig stor forskel for det almene velbehag. Når du får renset dine tæpper, er det tilpas at støvsuge dem jævnligt, for at mindske ophobningen af støvpartikler. Vi rådgiver dig gerne vedrørende korrekt håndtering og plejning af dine tæpper i hverdagen.

Få smukke og pletfri tæpper

Der sker uheld af og til og pletter på tæpper eller møbler er svært at undgå. Vi står klar til at hjælpe når uheldet er ude. Måske er der tale om pletter eller snavs, der har ophobet sig i løbet af årene. Uanset hvad, giver vi dine tæpper nyt liv og får dem til at fremstå smukke, lækre og lugtfrie igen. Kontakt os allerede i dag for et godt tilbud!

flot_taeppe