Møbelrens i Odense


Over 25 ĂĄr

Vores erfaring: Vi kender branchen ind og ud efter 25 ĂĄr

Hele Fyn

Hvor arbejder vi: Vi kører ud til alle pĂĄ Fyn

4/5 Stjerner

Kunder har givet os: 4/5 stjerner for vores service 

48 timer

Vores svar: Vi svarer altid inden for 48 timer 

Møbelrens i Odense

Hos Clean Dry får vi bugt med pletter, skjolder og andet snavs på dine møbler. Vi redder din sofa, lænestol, daybed eller polstrede bænk fra udsmidning. Vores rengøringsteknikker og -metoder giver nyt liv til vores kunders møbler – og efterlader dem næsten så gode som nye. Har du selv givet op på pletterne, så lad os prøve kræfter med dem. Vi har mange års erfaring og benytter os af professionelt udstyr og professionelle rengøringsmidler.

Møbelrens er et bæredygtigt alternativ til en “køb og smid væk”-kultur og det er en stor motivation for os i Clean Dry. Kontakt os før du giver op på dine gode og funktionelle møbler p.g.a. snavs, skjolder eller pletter. Vi udfører professionel møbelrens i og omkring Odense – og vi ser frem til at hjælpe dig med dine møbler.

Erhvervskunder og private kunder

Hos Clean Dry tilbyder vi møbelrens for både erhvervskunder, private kunder og institutioner. Vi tilbyder møbelrens i forbindelse med vores rengøringsservice eller som en selvstændig ydelse. Det giver mening for mange af vores kunder at kombinere vores services – det giver dem mindre bøvl med at have kontakt med forskellige firmaer. Vi tilbyder både professionel rengøring og specialopgaver, som professionel rens af møbler og anden tekstil. Det er en fleksibilitet, som vi kan tilbyde vores kunder, der lader os yde en service af højeste kvalitet. Hos Clean Dry er vi altså specialiserede i rengøringsopgaver og rens af tekstil i private hjem og på arbejdspladser eller offentlige institutioner. Kontakt os allerede i dag, for at få et godt tilbud på møbelrens i og omkring Odense.

Få professionel hjælp

Der er mange gode tips og tricks på nettet til hvordan man kan rense møbler og tekstiler selv. Men ved man ikke, hvad man gør, kan man nemt få gjort slemt til værre. Nogle tips er naturligvis harmløse – men virker dog ikke efter hensigten. Undgå dette ved at få professionel hjælp. Vi har det helt rigtige udstyr til at rense dine møbler. Afhængig af pletten og materialet, kan vi finde en god løsning, der er så skånsom for materialet som muligt. Det gælder om at fjerne skjolderne eller snavset, uden at ødelægge fibrene i stoffet. Det er vores personale eksperter i. Når vi renser dine møbler gør vi os altid umage og passer godt på dine ejendele. Det er vigtigt for os, at du er tryg ved at overlade dine møbler til vores ekspertise. Vi har mange tilfredse og glade kunder allerede, og vi ser frem til at hjælpe dig.

Fra pletter til rent og smukt møbel

Lad os få dit møbel til at se lækkert ud igen. Vi transformerer dine snavsede møbler til indbydende og smukke møbler igen. Og vi fjerner den der ene irriterende plet på din yndlingsstol. Hos Clean Dry kan vi vores kram og vi glæder os til at du skal opleve transformationen af dine gamle møbler.

Et godt tilbud

Professionel møbelrens i eller omkring Odense? Kontakt os for et attraktivt tilbud – vi ser frem til at høre fra dig!