Trappevask

Har jeres ejendom eller virksomhed også brug for at blive rengjort på de fælles områder? Det kan være en fordel at hyre en fast person til trappevask, så bygningen altid står skarpt og rent. Især trappen er vigtig at holde ren, da det er det første, man møder på sin vej op i ejendommen.

Kontakt os
Sidebar

Professionel trappevask i Odense

Hos Cleandry får du professionel trappevask til din ejendom eller bygning. Trappevask indgår i vores vicevært-service, hvor du også kan få mulighed for at hyre en handyman til diverse opgaver i ejendommen. Alle vores ansatte er grundige og har stor erfaring inden for trappevask, så du er sikker på at få et godt resultat.

Vi udfører opgaver for virksomheder, ejerforeninger, grundejerforeninger samt boligforeninger i Odense. Derfor kan vi også hjælpe dig og din ejendom eller virksomhed med at få en ren opgang. Vores mange kunder har også givet os en del erfaring, som vi bruger dagligt. Vi har derfor en ekspertise i netop trappevask og brug af de rette produkter.

Det kan betale sig at få trappevask

Prisen på en professionel trappevask er til at overkomme. Din trappe har behov for forskellige mængder af rengøring alt afhængigt af, hvor meget trafik der er på den, og hvilken tid på året det drejer sig om. Vi giver en pris på netop det, du har behov for og tilpasser prisen til det. Så er du sikker på at få en pris, der passer til netop din ejendom og jeres behov.

Det kan klart betale sig at få en professionel trappevask i mange tilfælde, idet man ofte ikke selv får rengjort trappen eller kan blive enige om, hvem der skal gøre det i ejendommen. Hvis du får en trappevask fra Cleandry, kan du og dine medbeboere spare en masse tid på at gøre rent og samtidig få en meget grundigere rengøring. Det samme gælder for virksomheder, hvor rengøringsfirmaer ofte gør rent på kontorer og lignende og ofte glemmer trappeopgangene. Der er det også ideelt at gøre brug af vores trappeservice.

Kontakt os

Det siger vores kunder

Yderst tilfreds

Har fået lavet både bil og tøj hos dem, og var yderst tilfreds.

Mikael

via Google

Som at få ny bil

Jeg fik vasket og renset min bil og det var som at få ny bil. Ikke en finger at sætte på hverken service eller resultater.

Martin

via Google

Meget taknemmelig

Meget taknemmelig for jeres hjælpsomhed og fine arbejde

Sanne

via Google