Erhvervsrengøring Odense


Over 25 år

Vores erfaring: Vi kender branchen ind og ud efter 25 år

Hele Fyn

Hvor arbejder vi: Vi kører ud til alle på Fyn

4/5 Stjerner

Kunder har givet os: 4/5 stjerner for vores service 

48 timer

Vores svar: Vi svarer altid inden for 48 timer 

Vores ydelser til erhvervsrengøring

Vi lægger stor vægt i vores kvalitetsarbejde, samt sikre altid vores kunder er tilfredse med vores rengøring. 

tæpperens

Tæpperens til erhverv er essentielt for at opretholde en sund og indbydende arbejdsplads. Det fjerner pletter, støv og allergener fra tæpper, hvilket skaber en ren og hygiejnisk atmosfære. En professionel tæpperens forbedrer både æstetikken og luftkvaliteten i erhvervsmiljøet.

Flytterengøring

Flytterengøring til erhverv er effektiv, professionel og hygiejnisk. Det sikrer hurtig og fejlfri overgang, sender et positivt signal til interessenter og skaber en sund arbejdsplads.

møbelrens

Møbelrens til erhverv har flere fordele. Det skaber et positivt førsteindtryk, forlænger møblers levetid, opretholder hygiejne og øger komforten på arbejdspladsen. Dette bidrager til en professionel og behagelig atmosfære, der kan styrke virksomhedens image og velvære.

trappevask

Trappevask er en vigtig opgave for vedligeholdelsen af fleretagers bygninger. Det bidrager til renlighed, sikkerhed og æstetik i bygningen ved at fjerne snavs, støv og skidt fra trapperne. En regelmæssig trappevask skaber en positiv atmosfære og forbedrer trækkets generelle udseende.

Erhvervsrengøring i Odense

Hos Clean Dry er vi eksperter i erhvervsrengøring. Vores services er professionelle og med en stor erfaring indenfor faget, kan vi garantere dig det bedste resultat. Vi holder til i Odense på Fyn og tilbyder service af allerhøjeste kvalitet til erhvervsmål i samme by. Kontakt os på vegne af dit firma, hvis du er interesseret i vores ydelser.

Som professionelt rengøringsfirma med speciale i erhvervsrengøring har vi erfaring med lidt af hvert, og kan tilbyde en tilfredsstillende og professionel rengøring til mange typer erhverv. Kontakt os allerede i dag så foreslår vi et skræddersyet rengøringsprogram til din arbejdsplads.


Erhvervsrengøring til produktionslokaler, kontor m.m.

Vi tilbyder erhvervsrengøring til forskellige typer af erhverv. Erhvervsrengøring er en specialopgave, og vi har netop de rigtige maskiner og de gode teknikker til at løse denne opgave.

Har du et erhvervslokale eller en arbejdsplads, der trænger til en kærlig hånd? Så står vi klar med den rette service.

Vi udfører erhvervsrengøring i produktionslokaler, såsom køkkener eller værksteder. Er din arbejdsplads et kontorområde eller et kontorfællesskab, har vi også ressourcer til dette.

Højt serviceniveau

Vi tilbyder vores kunder en stor fleksibilitet og medbestemmelse, når vi udfører erhvervsrengøring i Odense. Vi forstår at der ikke er en løsning, der passer til alle arbejdspladser. Arbejdspladser har forskellige behov, og vores arbejde indebærer at tilpasse vores rengøringsservice til det givne sted og dets medarbejdere. Derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger til vores erhvervskunder. Det giver mening for os og for vores kunder. Det er den måde, hvorpå vi kan yde den allerbedste service.

Fleksible og skræddersyede løsninger

Vi tilpasser vores rengøringsløsninger til erhverv til det enkelte firma, som vi samarbejder med. Vores løsninger er således helt skræddersyet til dit firmas behov og ønsker for rengøringen. Når vi indgår en aftale, har vi en samtale om jeres ønsker og drømme. Vi aftaler hvor hyppigt vi skal komme forbi, og hvornår på døgnet det giver mening for netop jeres firma. Ændrer jeres behov sig, ønsker i for eksempel hyppigere eller sjældnere rengøring, tilpasser vi igen vores service. Men når vi har lavet en aftale, kan I regne med, at vi hos Clean Dry overholder den. Vores pålidelighed som rengøringsfirma er et af vores bedste kendetegn – og vi sætter en ære i at udføre en stabil service af højeste kvalitet.

Kontakt os allerede idag

Søger du et stabilt rengøringsfirma med et godt ry og glade og tilfredse kunder? Så hiv fat i os. Vi tilbyder skræddersyede rengøringsaftaler til erhvervskunder i Odense.