Privat rengøring Odense


Over 25 ĂĄr

Vores erfaring: Vi kender branchen ind og ud efter 25 ĂĄr

Hele Fyn

Hvor arbejder vi: Vi kører ud til alle pĂĄ Fyn

4/5 Stjerner

Kunder har givet os: 4/5 stjerner for vores service 

48 timer

Vores svar: Vi svarer altid inden for 48 timer 

Privat rengøring i Odense

Clean Dry er et professionelt rengøringsfirma med beliggenhed i Odense. Vi efterlader dit hjem skinnende rent, så hverdagen bliver lidt mere overskuelig. Rengøring af hjemmet, kan være noget af det, som ryger i svinget med et moderne arbejds- og familieliv. Vi kommer forbi til den aftalte tid, og sørger for, at dit hjem ikke lider under en travl hverdag. Når hjemmet er rent, er der ofte mere overskud til de ting, der faktisk betyder noget. Gode middage, legeaftaler og spontant besøg bliver ingen sag, når vi har været forbi.

Hos Clean Dry får du et pålideligt rengøringsfirma, der leverer grundig rengøring af dit hjem. Kontakt os allerede i dag, for et godt og skræddersyet tilbud.

PĂĄlidelig service

Er du på udkig efter et firma i Odense, der kan varetage rengøringen i dit hjem? Vores kunder kender os som pålidelige og grundige. Indgår vi en aftale, kommer vi forbi til den aftalte tid. Vi ved også, at det kan være grænseoverskridende at lade fremmede komme ind i hjemmet, men vi er altid omhyggelige og påpasselige når vi arbejder. Og vi ved, at vi kan levere et pusterum i vores kunders travle hverdag – det er vores motivation.

Vores medarbejdere er yderst respektfulde, og vi passer på dine genstande og møbler, mens vi gør rent. Vi går op i at levere en pålidelig service af høj kvalitet. Det er vigtigt for os, at du er tryg ved at lade os gøre rent hjemme hos dig, og derfor gør vi os altid umage.

Tekstilrens & rengøring

Clean Dry tilbyder ikke blot rengøring af hjemmet. Vi har også stor erfaring med tekstilrens af enhver form. Det betyder, at vi kan tage os kærligt af tæpper, møbler eller andre tekstiler, der trænger. Det er næsten uundgåeligt, at der kommer pletter på tekstiler i hjemmet. Det er, hvad der kan ske. Hos Clean Dry kan vi hjælpe til, når uheldet er sket. Det giver mening for os, at kunne hjælpe vores kunder på denne måde. Har vi i forvejen en rengøringsaftale, kan du altid kontakte os, hvis vi også skal tage os af dine tekstiler. Kontakt os allerede i dag, så finder vi sammen en løsning, der passer dig.

Fleksibilitet & skræddersyede løsninger

Clean Dry tilbyder fleksible løsninger til ethvert behov. Vi tilbyder rengøring i private hjem i Odense. Afhængig af dine behov, beslutter vi hvor hyppigt, vi skal komme forbi. Vi forstår, at en families behov kan ændre sig med tiden – og derfor tilbyder vi en høj grad af fleksibilitet. Ændrer dine behov sig, så kan vi tilpasse vores service til det. Med denne fleksibilitet kræver det klar og god kommunikation mellem os og vores kunder. Derfor er god kommunikation noget vi værner om, og går op i.

Vores rengøring – få et tilbud!

Clean Dry er til for at gøre hverdagen lidt nemmere for dig og din familie. Få en privat rengøringsløsning, der passer til netop dine eller jeres behov. Vores medarbejdere løfter en høj kvalitet, er pålidelige og grundige i deres arbejde. Lad os efterlade dit hjem funklende rent og lækkert. Kontakt os i dag for et godt tilbud!