Renseri Odense

Cleandry er et professionelt renseri med mange års erfaring inden for faget. Vi har mange forskellige services, der inkluderer tøjrens, tekstilrens, tæpperens, møbelrens, tøjreparation samt bilvask og -rengøring. Derfor kan du, uanset hvad du skal have vasket, komme til os. Vi bruger kun de bedste produkter og helt særlige teknikker inden for rensning for at skabe det bedst mulige resultat.

Kontakt os
Sidebar

Erhvervsrens på Fyn

Hos Cleandry renser vi både tøj og tekstiler for erhvervs- og privatkunder og varetager deres behov. Det betyder, at du som virksomhed kan komme til os, hvis du ønsker at få renset dine medarbejderes tøj grundigt og effektivt, men også at vi hurtigt og effektivt kan rense dit private jakkesæt.

Med erhvervsrens kan du give dine medarbejdere mere tid, og de kan ovenikøbet få leveret det rensede tøj til arbejdsadressen. Vi henter, ordner og returnerer tøjet på arbejdspladsen. På den måde spares der en masse tid. Der er heller ingen administration for virksomheden, så der spares der også tid. Du og dine medarbejdere får i det hele taget mere tid til at arbejde.

Med Cleandry kan du nemt få en erhvervsaftale, hvor du kan få renset dine medarbejderes tøj eller andet tekstil på ingen tid. Vores mange års erfaring inden for rensning gør os yderst professionelle. Det gælder både i forhold til indsamling af tøjet, pletbehandling og renseprocessen til leveringen af tøjet i jeres firma.

Flere rengøringsservices

Cleandry tilbyder som sagt flere forskellige services inden for rens og rengøring. Vi har udover rensning af tøj og tekstiler også en topprofessionel service med bilvask og -rens. Det gælder både indvendig og udvendig vask af alle typer af biler. Vi har desuden også en ejendomsservice med eksempelvis trappevask og handyman. Her får du altså muligheden for at få en viceværts-funktion i din ejendom. Så kan ejendommens arealer blive holdt rene og pæne, uden at du skal bekymre dig om det.

Vores passion og erfaring inden for rens og rengøring går således igen i alle vores services, så du kan få den bedste og reneste oplevelse.

Kontakt os

Det siger vores kunder

Yderst tilfreds

Har fået lavet både bil og tøj hos dem, og var yderst tilfreds.

Mikael

via Google

Som at få ny bil

Jeg fik vasket og renset min bil og det var som at få ny bil. Ikke en finger at sætte på hverken service eller resultater.

Martin

via Google

Meget taknemmelig

Meget taknemmelig for jeres hjælpsomhed og fine arbejde

Sanne

via Google